Vanaf september is Witte tanden Spijkenisse gevestigd aan de Dopplerweg 3 in Spijkenisse. Het pand is verbouwd tot een mooie tandenbleekkliniek in fris wit en natuurtinten. Met de nieuwe kliniek zijn we op de toekomst voorbereid. Binnenkort kan men hier terecht voor verschillende tandenbleekbehandelingen.

Tanden verkleuren onder invloed van kleurstoffen in eten en drinken en door het ouder worden. 99,5% van de mensen die Witte tanden Spijkenisse bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan de behandeling. Het bleken gebeurt namelijk niet door en door en zal gemiddeld elk half jaar opnieuw moeten. Onze eerste zorg is de verantwoorde zorg voor de klant. Laat het bleken altijd doen door een specialist. Bij ons kost een bijwit-behandeling van 20 minuten 25,00 euro.

Als klant moet je je volledig op je gemak voelen in onze kliniek. Voor ons is belangrijk dat je met een open glimlach de deur uitgaat.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *